Fly Project – Back In My Life (Videoclip)


Fly Project a lansat, astazi, videoclipul pentru piesa „Back In My Life” care a strans peste trei milioane de vizualizari pe canalul lor de YouTube.

Aer vintage glam, campuri de flori si cadre parca desprinse din filmul cult ‘La Dolce Vita’ – acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine atmosfera de poveste a celui mai recent clip semnat Fly Project.

Filmat timp de doua zile langa Bucuresti, locatiile fiind eleganta herghelie Equestria, rafinatul hotel – restaurant Barrio ( by the Embassy) si aeroportul Fly Level – Clinceni.

Tudor si Dan sunt martorii unei povesti de dragoste cu aer de film retro pasional si femei extravagant de frumoase. Intalnindu-se la o petrecere cu o aroma de lux decadent, personajele principale se privesc pentru prima data in ochi. Scenele ce urmeaza o prezinta pe ea conducand un jeep retro sub o ploaie de mii si mii de flori ce cad dintr-un avion condus chiar de catre alesul ei.

Atmosfera de poveste este sfaramata, dupa ce indragostita isi vede iubitul sarutandu-se cu alta femeie. Dar, pentru ca dragostea adevarata e mereu irationala si nebuneasca, cei doi sfarsesc prin a-si urma sentimentele si fac dragoste in fan.

Am avut aventuri amoroase picante, de ce sa nu recunosc. Ce e drept, nu au fost atat de elaborate dar dupa cum va puteti imagina, viata unui artist e plina de suprize‘ ne-a declarat Dan zambind.

You may also like...

Lasă un răspuns