Romanian Club Hits

cea mai nouă muzică de club

Fly Project – Like A Star (Official Music Video)

fly project like a star
Tudor si Dan au stat peste 24 de ore intr-o camera de interogatoriu alaturi de un model international extrem de sexy, pentru filmarile noului videoclip. Desi rolul lor in clip este cel al unor detectivi de politie, Tudor si Dan schimba rolurile si se lasa „arestati” de inocenta si senzualitatea modelului de numai 20 de ani, foarte cunoscuta in Hong Kong pentru campaniile de lenjerie intima a caror imagine a fost.

O fata frumoasa si sexy poate suci mintile si celui mai cerebral barbat; si da, ne-a facut placere sa fim noi cei anchetati de frumoasa Dorina, desi initial situatia trebuia sa fie inversa” spune Tudor.
„Like a Star” este noul single Fly Project si este lansat impreuna cu videoclipul, lansarea fiind simultana worldwide. Piesa este produsa de Fly Records, pastrand elementele principale ale hiturilor internationale precedente. Videoclipul este realizat de regizorul Alex Ceausu, cu care Fly Project a facut echipa foarte buna si zeci de milioane de vizualizari la clipurile hiturilor „Goodbye”, „Musica”, „Back In My Life” si „Toca Toca”.

Lasă un răspuns