Giulia – My life (Official Video HD)

Giulia – My life (Official Video HD)

Giulia My Life Videoclip
<> este o piesa reprezentativa pentru cariera mea muzicala. Simteam nevoia sa ma reinventez ca artist, sa imbratisez noi provocari, iar aceste lucruri s-au intamplat alaturi de gasca HaHaHa Production.
Clipul este simplu, dar expresiv. Personajele masculine reprezinta tipologii cu care orice femeie se intalneste de-a lungul vietii. Cat despre coregrafie, pot spune ca am exersat enorm pentru ca mi-am dorit sa iasa perfect
, declara Giulia.

My life este o piesa de dragoste emotionanta si optimista deopotriva, iar videoclipul – o coproductie HaHaHa Production si Cat Music, in regia lui Iulian Moga – o pune pe Giulia fata in fata cu o veche pasiune: dansul. Povestea clipului o aduce in prim-plan pe artista, in intimitatea dormitorului, vanata de nenumarati admiratori, unul mai determinat ca celalalt. Punctul culminant consta intr-un moment de dans contemporan iesit din tipare.
Giulia a inceput sa cante la sase ani, iar la doar unsprezece ani isi lansa primul album solo. Un an mai tarziu avea sa intre in lumea televiziunii, pentru ca ulterior sa cucereasca radiourile atat ca membra a trio-ului Candy, cat si ca artist solo sau prin colaborari inedite. Perioada urmatoare va fi una aglomerata pentru Giulia, mai ales ca artista si-a propus sa lanseze un nou album in anul 2014.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns