Romanian Club Hits

cea mai nouă muzică de club

Jasmine Saraj feat. Mario Fresh – Alo, alo!

Jasmine Saraj feat. Mario Fresh Alo alo
Clipe de fericire pe care doar varsta copilariei le poate oferi, momente pline de farmecul inocentei, in care ne zidim fericirea pe visuri, suras si candoare sunt elemente reflectate prin ochii celor 2 artisti, Jasmine si Mario Fresh, in videoclipul „Alo! Alo!”, lansat alaturi de Cat Music.

Piesa „Alo! Alo!” marcheaza cea de-a doua colaborare a tinerilor artisti, dupa single-ul „Merg mai departe”, lansat in urma cu un an, piesa ce a dat titlul unei campanii umanitare pentru copii.

Compusa de catre Catalin Dascalu, piesa „Alo! Alo!” este insotita de un videoclip regizat de catre Alex Ceasu, care ilustreaza energia debordanta a tinerilor artisti, intr-o lume plina de culoare, fericire si fara griji.
Single-ul „Alo! Alo!” a fost lansat in avanpremiera joi, 30 octombrie, in The Vintage Pub, unde Jasmine si Mario Fresh au oferit publicului prezent un show exceptional.
Cariera artistica a frumoasei Jasmine este in plina ascensiune si a inceput la varsta de 6 ani, cand castiga concursul „Mamaia copiilor”, cu piesa „Sunt sic”, compusa de catre Virgil Popescu.

Lasă un răspuns