Mike Diamondz – Et Patati Et Patata

mike diamondz videoclip
Femei sexy care te insotesc continuu, un secret bine-pastrat si aventuri periculoase – acestea sunt ingredientele celui mai hot videoclip al verii: ‘Et Patati Et Patata’.

Mike Diamondz revine in atentia noastra cu videoclipul unei piese care face deja furori in Franta, Spania si Italia: ‘Et Patati, Et Patata’. Artistul ne canta despre iubire si distractie pe limba… iubirii, alegand sa interpreteze noul single in limba lui Voltaire.
Filmarile au avut loc la Buftea, au durat peste 20 de ore iar regia este semnata de Florin Botea – unul dintre cei mai prolifici regizori din Romania.
Videoclipul intruchipeaza visul oricarui barbat. Mike se trezeste inconjurat de femei frumoase, fiecare reprezentand o tipologie de ideal feminin: bruneta misterioasa, blonda inocenta sau roscata indrazneata care il insotesc peste tot. In concerte, la repetitii, pana si in sedintele de spa din sauna, Mike este urmat de femei. Insa ispitele au un secret bine pazit. Se pare ca visul frumos al lui Mike se transforma intr-un cosmar cand constata ca fetele sunt niste vampiri insetati de sange. Insa, totul se termina cu bine, iar artistul se trezeste din cosmar nevatamat si linistit ca totul a fost doar o halucinatie.

Suntem siguri ca ‘Et patati Et patata’, expresie din limba franceza ce inseamna ‘si asa mai departe’ va va ramane intiparita in minte si va va binedispune instantaneu.
Mike Diamondz a intrat in industria muzicala in urma unor colaborari cu artisti cunoscuti atat in tara, cat si in afara ei. Aceste proiecte muzicale i-au ridicat foarte mult standardele si i-au oferit sansa sa exploreze diverse stiluri muzicale: de la hit-ul pop ‘Reason To Feel Love’, pana la piesa dulce, usor reggae ‘Ciocolata’ sau exoticul ‘Et patati et patata’.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns