Romanian Club Hits

cea mai nouă muzică de club

Narcotic Sound and Christian D – Labirint de sentimente

narcotic sound labirint de sentimente
Narcotic Sound and Christian D prezinta, alaturi de Cat Music, primul single in limba romana “Labirint de sentimente”, ce vine insotit de un videoclip pasional.

Baietii pariaza pe faptul ca vor transmite starea de iubire, la fel de intens cum au facut-o pana acum in limba portugheza, in piesele Mamasita, Danca Bonito, Poesia de Amor și Vai.

Single-ul „Labirint de sentimente” aduce o schimbare de stil muzical pentru Narcotic Sound and Christian D. Versurile in limba romana si linia melodica pop sunt cea mai noua carte de vizita a celor care au cucerit topurile muzicale si au incins cluburile din Romania.„In piesele noastre ne place „sa vorbim” despre iubire, surprinsa in toate formele ei. Iubirea este tema principala a vietilor fiecaruia dintre noi, iubirea ne inspira si a inspirat mereu cele mai frumoase povesti – fie dramatice, fie cu happy-end – pentru ca „asa-i iubirea… labirint de sentimente”. Prin iubire ne pierdem si ne regasim, „e si buna si rea”, e o aventura unica, personala, prin care incercam sa descifram limbajul dragostei”, au declarat Narcotic Sound and Christian D.

Regizat de Ironic, clipul ilustreaza cautarea continua a iubirii adevarate intr-un „Labirint de sentimente”, prin folosirea unui mix de culori și efecte speciale pentru a trezi simțurile.

Lasă un răspuns