Romanian Club Hits

cea mai nouă muzică de club

Nicole Cherry – Soy Como Soy feat. Joey Montana

nicole-cherry-soy
Nicole Cherry este mai pregatita ca oricand sa cucereasca piata muzicala de peste hotare. Asa se face ca, dupa colaborarea cu Mohombi, acum, „ciresica” lanseaza videoclipul piesei „Soy Como Soy”, alaturi de Joey Montana, artistul cu un palmares de miliarde de vizualizari, pentru piesele lansate.
Videoclipul a fost regizat de Claudiu Stan, in Bucuresti, unde faimosul cantaret de origine peruana a venit, pentru a-i fi alaturi, la filmari, mai tinerei lui colege de breasla. Piesa, produsa de The Euroz si scrisa de Nicole Cherry, Mohombi, Ninos Hanna si The Euroz, este una in limba spaniola, perfect redata, pentru sezonul cald.

Colaborarea cu Nicole Cherry a reprezentat o experienta noua si speciala pentru mine. Cu ocazia filmarilor, am venit si prima data in Romania, tara pe care am descoperit-o ca fiind una foarte frumoasa, cu multe talente muzicale, iar aceasta piesa imi poate oferi sansa de a interactiona mai mult cu fanii mei din aceasta tara. Cu Nicole a fost foarte usor de filmat, datorita talentului si energiei debordante. Am descoperit o tanara artista modesta cu un viitor promitator. Sunt sigur ca ‘Soy Como Soy’ va fi un mare succes, atat in Romania cat si toata America Latina.„, spune Joey Montana.