Phelipe – Vad cum ma privesti (HD)

Phelipe – Vad cum ma privesti (HD)

phelipe hd video
Cantaret, dansator si producator, Phelipe s-a impus puternic in industria muzicala din Romania cu piesele lui cu totul deosebite! Cel mai recent single al sau, ‘Vad cum ma privesti’, spune povestea fiecaruia dintre noi care a iubit si a descoperit fata mai putin placuta a dragostei.
Imi place sa traiesc prin muzica si sa las muzica sa traiasca prin mine. Este adevarat ca sunt un visator dar in piesele pe care le expun fanilor mei, imi place sa ma inspir din viata reala. Un film inspirat din viata reala bate de multe ori un film SF. Clar ca nu am vrut sa duc povestea in ideea in care doar o femeie greseste… si un barbat care a gresit se poate regasi in povestea piesei‘, ne-a marturisit Phelipe.Vara se anunta plina de surprize din partea artistului – producator. Printre care si un videoclip incendiar pentru ‘Vad cum ma privesti’. ‘Filmarile au avut loc la Buftea in 3 locatii diferite si au durat peste 16 ore. Regia este semnata de Alex Ceausu, acelasi cu care Phelipe a lucrat si pentru videoclipul anterior, Mikaela.
Pregatiti-va sa ascultati si alte productii la care lucrez in studio cu tineri talentati in care imi pun toata increderea. Vor deveni preferatii vostri, cu siguranta. In primul rand ma pregatesc de vacanta. Mi-o doresc de ceva timp… Cand ma intorc voi da o raita pe la mare, mai precis pe la Costinesti. Asa ca acolo ne vom vedea vara aceasta. Vor mai fi surprize asa ca urmariti conturile de youtube RotonMusicTV si Phelipe St. PeterProd.
Iar daca ar fi sa colaboreze cu artisti de nivel international, Phelipe are si el cativa preferati: ‘Usher, Timbaland, Justin Timberlake, Pharrell sau David Guetta – ii admir ca artisti si as fi onorat sa lucram impreuna.’
Prezent in showbiz inca din anul 2001, Phelipe a devenit celebru ca artist solo in 2008, atunci cand a lansat primul sau videoclip si single, ‘I Wanna be I’.
In anul 2007 a pus bazele primului sau studio de productie alaturi de prietenul si colegul Connect-R. Cum cei doi nu dormeau verile nici in urma cu ani de zile, a urmat single-ul ‘One’, un nou succes de club.
Ritmurile fresh ale urmatoarei piese, ‘Addicted (in Paris)’ ne-au purtat pe toti direct spre atmosfera cluburilor de la poalele Turnului Eiffel.
Vara trecuta, am facut cunostinta cu ‘Mikaela’ una dintre cele mai hot piese si videoclipuri ale verii. Iar de curand a colaborat cu DJ Rynno si Sylvia pentru super-hit-ul ‘Chiar daca ai plecat’.

You may also like...

Lasă un răspuns