Raluka – Surrendered My Love (Official Video)

raluka videoclip
Cantareata care ne-a uimit intotdeauna cu vocea sa puternica si atitudinea ‘girl power’, lanseaza astazi videoclipul pentru cea mai noua piesa a sa – ‘Surrendered my Love’.

Sonoritatile inovative de club marca Mister Z se imbina perfect cu tonalitatile intense ale vocii Ralukai, aducand astfel pe unde toate calitatile necesare unui chartbreaker.

Videoclipul piesei a fost filmat sub regia lui Anthony Icuagu. Acesta a imaginat o productie eclectica ce intercaleaza in ritm alert cadre de dans si franturi dintr-o poveste de dragoste cu aroma dramatica. Raluka, mai senzuala si feminina ca niciodata, renunta la lumea sa stralucitoare si plina de tentatii si alege calea iubirii. Urmarind drumul aratat de nuferi albi, ea isi gasete jumatatea, intruchipand modelul cuplului ideal alaturi de un model care seamana izbitor de mult cu …Brad Pitt.

Coregrafia demna de un acrobat profesionist a necesitat saptamani intregi de antrenamente iar costumele fresh si moderne au fost lucrate manuam pana la cel mai mic detaliu, urmand a fi folosite si in concertele artistei.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns