Romanian Club Hits

cea mai nouă muzică de club

Robert Toma feat. ADDA & Liviu Teodorescu – Tot ce mi-a ramas

O coproductie DeMoga Music si Cat Music, piesa „Tot ce mi-a ramas” este compusa de Robert Toma, impreuna cu ADDA si Liviu Teodorescu, iar videoclipul este regizat de catre iRonic (Alin Sterian).

Cei trei artisti au lucrat si pentru alti artisti cunoscuti din Romania si isi doreau de foarte mult timp sa lanseze o piesa impreuna, iar acum au trecut la fapte.

Ma bucur foarte mult ca Marius Moga a avut incredere in mine si asa am ajuns la DeMoga Music, unde mi-am dezvoltat latura artistica, din toate punctele de vedere. Acum imi lansez prima piesa si am emotii, pentru ca e proiectul meu de suflet si e si mai important pentru mine faptul ca prietenii mei buni, ADDA si Liviu, canta alaturi de mine”, a marturisit Robert Toma.

Cei trei artisti au lucrat si pentru alti artisti cunoscuti din Romania si isi doreau de foarte mult timp sa lanseze o piesa impreuna, iar acum au trecut la fapte.

Ma bucur mult ca fac parte din acest proiect si ca lansam o piesa impreuna, dupa ce am lucrat la atatea proiecte. Ne-am implicat cu tot sufletul si ne dorim ca piesa sa aiba ecou si sa ajunga la oameni. Robert Toma este foarte talentat si este un artist complet. Sunt sigura ca o sa aiba un viitor stralucit in muzica, cu multa munca si incredere in el”, a marturisit ADDA.

Piesa asta s-a scris singura, are viata, iar noi doar am dat glas inimii. Am lucrat ca nebunii luni intregi la piesa, ca sa o auzim in forma in care este acum. Sper din suflet ca oamenii sa o perceapa asa cum o simtim noi”, a marturisit Liviu Teodorescu.

Lasă un răspuns