Stroke 69 – Beautiful Smile (Videoclip)

Stroke 69 – Beautiful Smile (Videoclip)

stroke 69
Dupa ce au luat cu asalt scena muzicala cu un nou sound in materie de muzica dance, Stroke 69 lanseaza videoclipul piesei ‘Beautiful Smile’.

Filmat in cadrul unuia dintre cele mai hot cluburi de pe malul marii, ‘Beautiful Smile’ accentueaza bucuria pe care o aduce un zambet. Prezentele feminine extrem de sexy si provocatoare, adauga o nota de senzualitate videoclipului, zambind si flirtand pe ritmurile piesei cu cei doi membrii ai trupei.

Prin videoclip am vrut sa aratam ca un zambet iti poate face ziua mai buna si chiar sa opreasca timpul pentru cateva momente. Dar mai multe nu va spunem…mai bine va lasam pe voi sa descifrati povestea‘, ne-au declarat cei doi membrii ai trupei.

Momentul pentru un single cunoscut atat on air, la radio si tv, cat si in cluburile din toata tara, a venit in anul 2011, atunci cand au lansat ‘Beautiful Smile‘.
Single-ul este foarte apreciat si in cluburile din afara tarii, acolo unde sute de mii de petrecareti se bucura de el de la asfintit pana la rasarit.
Topurile de specialitate ii mentioneaza inca de la lansare, fapt ce a creat o expectativa puternica pentru piesele viitoare.

Sound-ul Stroke 69 este puternic si inovativ aducand mereu sonoritati actuale pe scena muzicala internationala.Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns