Tom Boxer & Morena feat. J Warner – Deep In Love

tom boxer morena deep in love
Tom Boxer si Morena impreuna cu J Warner au pentru noi o noua piesa bomba numita Deep in Love, pe care cu siguranta o veti iubi!
DJ-ul a aratat de-a lungul timpului ca flerul sau nu se rezuma doar la ritmuri, ci si la femei cu adevarat extraordinare. Morena, noua sa partenera de scena, este nu numai un model de succes, dar si autoarea tuturor costumelor din videoclip si de pe scena.


TOM BOXER & MORENA feat J Warner – Deep In Love (Official Video)

La aceasta piesa s-a lucrat mai mult de 4 luni, Tom dorind sa se ridice la nivelul asteptarilor create de hitul anterior. Fiecare beat a fost construit cu foarte mare atentie, melodia avand un aer foarte fresh, dar cu o aroma balcanica, adusa de instrumentele pe care Tom Boxer le foloseste cu atata virtuozitate. Videoclipul piesei a fost lucrat in doua locatii – in Bucuresti, unde cantaretul britanic J Warren a venit special si in exoticele insule Canare din Spania.

Vocile au fost lucrate la un studio din Londra iar J Warren, supranumit in Marea Britanie ‘the king of harmonies’ lucreaza cu managerul renumitului Tinnie Tempah. Cantaretul de culoare isi va lansa single-ul solo in aceasta toamna, dar pana atunci il puteti asculta impreuna cu Tom Boxer si Morena.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

9 Responses

 1. alexandra spune:

  Superbaaaa!!:x

 2. angelo spune:

  bellaaaaaaaaaaa

 3. kit spune:

  provocator uau

 4. dan spune:

  promovatio bine caci piesa e de top

 5. bla spune:

  ieftin videoclip, noroc cu cracitele astea ca se mai cracesc pe acolo , ca altfel… jalnic, da nici cu astea, oare asteau s-au uitat la ele cum fac in videoclip ?

 6. Andrei spune:

  Foarte prost videoclipul. Acum toti artisti fac videoclipuri numai cu fete aproape dezbracate ce danseaza 🙁 . Pacat de aceste versuri superbe.

 7. Dragos spune:

  hit de hit 😡

 8. Mihaela spune:

  Imi place mult melodia! Mi se pare mai buna versiunea extinsa/de club a lui Andrei Zenn decat cea originala. http://soundcloud.com/andreizenn/tom-boxer-morena-feat-j-warner

 9. carmen spune:

  reusita piesa ! dar clipul as fi dorit sa nu fie asa de exagerat..din ce in ce mai mult se fac clipurii cu fete mai mult desbracate

Lasă un răspuns