YorGa – After Party (feat. Brighi)

YorGa – After Party (feat. Brighi)


In 2015 ne-au cucerit cu primul lor single, lansat concomitent atat in limba romana, cat si engleza, „Strop de fericire/Every drop”, la inceputul anului 2016 baietii de la YorGa continua petrecerea sfarsitului de 2015 si lanseaza cel de-al doilea single – „After Party”, feat Brighi.

Ca si in cazul primului single, si cel de-al doilea, „After Party” este compus de catre Gabriel Baruta, insa de aceasta data alaturi de Florin Iordache si Alexandru Gheorghe. Videoclipul este regizat de catre Vali Barbulescu si ii surprinde pe cei 3 artisti in mijlocul unui party foarte glam, cu elemente inedite si intr-o locatie neconventionala.

AfterParty a luat nastere la o petrecere care se apropia de sfarsit, desi starea de party nu se terminase… ca dupa orice lucru frumos, se cerea o continuare si mai frumoasa. Am hotarat, împreună, sa mutam petrecerea, la noi, la studio, unde am expus feeling-ul cum stim noi mai bine, intr-o noua piesa YorGa; ne place sa imbinam placutul cu placutul-util. 🙂 AfterParty ne-a adus realmente petrecerea de dupa petrecere, finalizandu-se tot cu un party, cel de la filmarile clipului. Muzica buna, ca doar e a noastra, fete frumoase, ca doar sunt romance, si o stare de bine. Toate in noul clip YorGa„, declara cei doi baieti.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...