Morandi – Everytime We Touch

morandi everytime we touch
Dupa o absenta de aproape de doi ani, MORANDI, una dintre cele mai longevive trupe din Romania, revine cu noul single, Everytime we touch.
Timp de 8 ani de zile, MORANDI a tinut ocupate primele locuri ale topurilor de specialitate, atat locale cat si internationale, cu hit-uri precum Love Me, Beijo, Falling Asleep, Angels sau Save Me.

Inca de la debutul lor, cei de la MORANDI au creat senzatie in tot ceea ce insemna muzica romaneasca in acea perioada, primul lor album Reverse, lansat in 2005, vanzandu-se in peste 2 milioane de exemplare. De aici au urmat inca doua albume de succes, Mind Fields si N3XT, si numeroase alte single-uri care continua sa trezeasca interesul publicului si in prezent.

Noul single, Everytime we touch, vorbeste despre sentimentul de iubire si senzatiile prin care treci atunci cand te indragostesti. Iubirea este vazuta ca o eliberare dintr-o existenta singuratica si lipsita de sens, spun artistiiVersurile descriu o poveste de iubire, prima intalnire dintre doi indragostiti, primele priviri, primele emotii, primele atingeri.

Cu un sound intens si creativ dar melancolic in acelasi timp, Everytime we touch transcende genurile muzicale si ofera o viziune personala asupra unui univers al iubirii.

Backing vocal-ul pentru aceasta piesa este asigurat de Fely Donose, finalista de la vocea Romaniei.

MORANDI reuseste inca o data sa desfiinteze mitul conform caruia muzica pop/dance este lipsita de sentiment, iar noul single, Everytime we touch, le confera inca o data statutul de cea mai buna trupa dance din Romania.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns