Vibearena – We Gonna Party [EP]

Vibearena We gonna party EP
Alex Craciun aka Vibearena, membrul trupei Deepside Deejays lanseaza astazi primul EP din cariera solo intitulat We Gonna Party. EP-ul contine 4 super piese, facute in colaborare cu artisti cunoscuti din tara.

Artistul a declarat: „Vreau sa arat publicului toate laturile mele artistice. Sunt in egala masura producator, DJ si MC . In proiectul meu solo o sa combin mai multe stiluri muzicale, o sa colaborez cu artisti pe care ii apreciez din totdeauna, lucruri pe care n-am putut sa le fac pana acum. Ma puteti gasi online pe facebook.com/vibearenaofficial, iar EP-ul „We Gonna Party” il puteti descarca de pe iTunes.!”

Prima piesa pe care v-o prezentam este Paraiso, facuta in colaborare cu Irina Sarbu, iar compozitia muzicala ii apartine lui Vibearena si Chris Mayer.A doua piesa din EP este intitulata „Bienvenido a Mamaia”, facuta in colaborare cu J. Yolo si Anda.Penultima piesa din EP a fost facuta in colaborare cu Anda Adam si se numeste „Forever Young”.Ultima, dar nu cea din urma, este „Million Dollars”, o piesa cu influente electro, care vine si cu varianta Dub.Ce parere aveti de primul EP al lui Vibearena?

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns