Xonia – Remember

xonia

Xonia lansează o nouă piesă în colaborare cu Deepcentral. Piesa a fost produsă de baietii de la Deepcentral şi versurile scrise chiar de artistă. După cum şi scrie pe copertă, s-a folosit un sample din piesa  „Lily Was Here”- David A. Stewart feat. Candy Dulfer, dar totul a fost cu acordul lor.

Chiar Xonia a declarat că a fost foarte încântată că David i-a acordat dreptul de a folosi acel sample. Urmăriţi declaraţia mai jos:

„Am fost foarte incantata in momentul in care compozitorul David A. Stewart ne-a acordat dreptul de a folosi un sample din piesa sa, asta inseamna ca si el vede un mare potential in noul meu single „Remember”. Videoclipul piesei va fi lansat in luna octombrie. Nu pot spune decat ca abia astept sa incep filmarile, mai ales pentru ca avem un scenariu extrem de interesant, despre care nu pot da mai multe detalii acum.”

Colaborarea cu Deepcentral s-a dovedit a fi una de succes, single-ul „My Beautiful One” fiind cea mai difuzata piesa din Romania in 2010. Xonia si Deepcentral au lucrat impreuna la mai multe piese pe partea de compozitie muzicala. Versurile single-ului „Hold On” au fost scrise de Xonia impreuna cu baietii de la Deepcentral, de asemenea compunand versurile pentru „Speed of Sound” – Deepcentral.

You may also like...

1 Response

  1. dddaaaddaddada spune:

    alta plagiatura

Lasă un răspuns