Zuberi Brothers – Besa Me

Zuberi Brothers (fratii puternici in limba suahili) este un proiect muzical infintat acum 1 an si jumatate de catre doi artisti talentati din Africa si Europa. Printre singleurile lor de pana acum se numara „City Nights” si „Nakupenda Sana”.

Peejay Vincent (in prezent este percutionist rezident in clubul Fratelli din Bucuresti), cu mai mult de 10 ani de experienta in lumea muzicii, este un vestit percutionist de culoare care a colaborat cu multi artisti autohtoni si straini, de asemana a cantat aluturi de cei mai renumiti DJ din Europa si America – Dirty Low, Chris Le-Magic, Adrien Villanova, DJ Rudy Stock’r, Tiny Kid, DJ Pete si multii altii. Cei care au avut ocazia sa fie prezenti la showurile lui in cluburi, au avut mereu parte de o explozie de energie transmita prin stilul sau inegalabil de a canta la percutii, aduce mereu bune dispozitie si chef de distractie.

Deejay Ruky pe numele sau real Andrei Ruchenstein a absolvit Scoala Populara de Arte din Bucuresti unde a studiat chitara (in prezent este DJ rezident in clubul Fratelli din Bucuresti), are o experienta de peste 12 ani ca DJ in cele mai faimoase cluburi din Romania si din strainatate.

„Besa me” este cel mai recent single semnat Zuberi Brothers, realizat alaturi de baietii de la Moving Elements; este o piesa de vara, plina de energie, cu un vibe pozitiv.

LINK-URI

http://facebook.com/peejayvincent.music
http://facebook.com/RukyDeejay
http://facebook.com/MovingRecords

 

You may also like...

Lasă un răspuns