Adina de la Heaven isi sarbatoreste ziua cu fanii de pe Facebook

Adina Postelnicu
Pe 17 februarie, Adina de la Heaven isi sarbatoreste ziua de nastere. Artista a gasit o modalitate interesanta de a-si cunoaste fanii si a lansat un concurs pe pagina lor de facebook prin care 5 norocosi pot petrece alturi de ea.

Lidera formatiei Heaven vrea sa isi cunoasca mai bine prietenii virtuali si astfel ca a lansat acest concurs inedit pe reteaua de socializare. Regulamentul este foarte simplu, tot ce trebuie sa faci este sa ii urezi Adinei “La multi ani!” intr-un mod cat mai creativ. Urarile cele mai apreciate vor fi premiate cu o invitatie la ziua de nastere a cantaretei.

Mi s-a parut o modalitate interesanta si un concurs inedit! O sa fie cateva ore in care ne vom distra si in care vom avea timp sa ne cunoastem!” a declarat Adina

Vineri, 17 feb, cei 5 castigatori vor petrece cu Adina in Arcade Café din centrul vechi al Bucurestiului. In prezent fetele de la Heaven se pregatesc sa isi lanseze primul concept de show. Adina, Roxana si Alina repeta aproape zilnic noua coregrafie si asta pentru ca isi doresc ca totul sa fie perfect.


HEAVEN – DYNAMITE (RADIO EDIT)

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns