Interviu Exclusiv Giulia

Giulia
1. Cand ai descoperit ca ai o pasiune pentru muzica?
De foarte mica, probabil ati aflat dar am participat la mai multe concursuri de muzica de cand eram copil. Am simtit mereu ca asta vreau sa fac!

2. Unde si la ce varsta ai avut primul impact cu publicul?
La 6 ani jumatate la Tip top minitop!

3. Care a fost cel mai important pas din viata ta?
Fiecare pas din cariera este important, nu pot alege unul singur! Primul single a fost un pas important, colaborarea cu Dj Project a fost un pas important, participarea la Dansez pentru tine si lista poate continua.

4. Ce muzica asculti?
Destul de multa si foarte variata. In aceasta perioada ascult muzica chill out, speciala pentru gravide. Imi mai plac foarte mult Jessi J si Adele.

5. Ai o noua piesa – “ Vorbe goale”, pe care ai promovat-o pentru prima data la Pro Fm. Cum au primit fanii noua ta piesa?
Eu cred ca destul de bine in primele 48 de cand lansasem piesa peste 30.000 de persoane au dat share pe facebook. Foarte multe commenturi pe pagina mea, toti au fost placut surprinsi de faptul ca am ales o piesa in limba romana.6. Cum te simti in ipostaza de viitoare mamica?
Foarte responsabila. Este un pas normal si sunt pregatita pentru venirea, Sabinei, desi trebuie sa recunosc ca am momente cand imi este putin teama.

7. Cum au reactionat fanii atunci cand au aflat ca esti insarcinata?
Toata lumea a fost surprinsa pentru ca absolut nimeni nu se astepta!

8. In scurt timp va venii pe lume micuta vostru. Pe cand nunta?
In aprilie voi naste, iar la nunta inca nu ne-am gandit. In presa s-a speculat si vehiculat foarte mult acest lucru, dar nu este adevarat. Nici eu si nici Vlad nu ne-am gandit cand va fi sau cum va fi.

9. Ce se va intampla pentru o perioada cu proiectul “Dj Project”? Am auzit ca Adela Popescu este noua voce a trupei, cel putin pana cand tu vei revenii. Cum ati luat aceasta hotarare sa o alegeti pe ea?
Baietii vor continua sa isi faca treaba, noi am avut un contract care expira la finalul anului 2011, deci oricum reincepeau negocierile. Eu am aflat ca sunt insarcinata si nu aveam cum sa merg la concerte asa ca am fost nevoita sa iau o pauza si m-am concentrat pe cariera solo. Cum s-au decis sa o aleaga pe Adela, ei trebuie sa va raspunda.

10. Presa de scandal zvoneste cum ca cumnatul tau Serban Huidu este impotriva relatiei voastre.
Cum comentezi?

Aceeasi presa de scandal a scris ca eu si Serban ne-am impacat, la o saptamana dupa ce au scris ca suntem certati! Relatiile dintre noi sunt absolut normale, ma amuza cand apar astfel de stiri!

11. Ce iti doresti pentru viitor?
Sa fim sanatosi si sa ne bucuram de fiecare perioada in parte. O sa impact viata de mamica cu viata profesionala, dar imi doresc foarte mult sa stau cat mai mult alaturi de Sabina.

Pe Giulia o puteti urmarii pe pagina ei oficiala de Facebook sau pe Twitter.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns