Aisa feat. Sonny Flame – Razboy

aisa razboy
Daca de Ziua Indragostitilor, Aisa ne invita la o petrecere pe ritmuri care ne duc cu gandul la nisip, palmieri si piele bronzata, impreuna cu DJ-ul portughez Kourosh Tazmini, in aceasta vara artista declara RAZBOY iubirilor neimpartasite.
‘Razboy’ este prima colaborare a cantaretei cu Sonny Flame si are un vibe pozitiv, aducand o infuzie de energie si pofta de viata, totul asezonat cu ritmuri latino/reggae.

Intrebata care este mesajul piesei, Aisa ne-a declarat:
Mesajul piesei mele este simplu. Fata il iubeste cu adevarat, dar dragostea nu ii este impartasita. Ea s-a indragostit de un Casanova, numai ca el, prin structura lui, nu i-o poate oferi… de aici si ‘razboy-ul’. Ea revine in trecut sperand sa-l atraga, amintindu-i de inceputurile relatiei, cand totul pare idilic (asa cum este intotdeauna) numai ca el nu rezoneaza si tot ce ii poate oferi este doar o dragoste fizica. Este un semnal tras pentru cei care orbiti de propriile lor sentimente, nu mai pot vedea cu claritate persoana pe care o iubesc (sau cred ca o iubesc) si din dorinta de a fi cu acea persoana ii atribuie calitati si insusiri pe care ea nu le are sau e dispus sa i le ofere. Oricum… fiecare nas isi are nasul, deci nu se stie niciodata‘.Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns