John Puzzle feat. Liviu Teodorescu – The Rhythm

john puzzle rhythm
John Puzzle lanseaza astazi un nou single impreuna cu Liviu Teodorescu, “The Rhythm”, o piesa dance care promite sa devina hit vara aceasta!

“Single-ul are trei mari atuuri: o linie melodic reusita, care curge de la sine, versuri frumoase, care au logica si se imbina perfect cu melodia, si o orchestratie rupta parca din strainatate. Am zis sa gandim mare, pentru ca Romania merita ce e mai bun si merita ca standardele sa ii fie ridicate”, a spus Liviu.

„Am simtit de la inceput o chimie intre vocea lui Liviu si aceasta piesa si ma bucur ca am reusit sa facem un single care speram sa fie un mic ‘boost’ in muzica dance romaneasca”, a spus John Puzzle.

Colaborarea dintre cei John Puzzle si Liviu Teodorescu a decurs excelent, iar textul piesei a fost scris in timp record. “Ne-am intalnit intr-o seara la studio sa lucram o piesa la care John facuse o linie melodica si un ghid de orchestratie. M-am indragostit de piesa din secunda in care am auzit-o. Cand am plecat din studio, piesa avea toate versurile gata”, a explicat Liviu.Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns