Alba Wings – Walking On Fire


Din toamna si pana in primavara ai ascultat ‘Say Goodbye To Yesterday’. Acum, Alba Wings revine cu o noua piesa – ‘Walking On Fire‘.
Produs de catre baietii de la Sunrise Inc., ‘Walking On Fire’ este un single dance cu inflexiuni trance ale carui acorduri va vor cuceri inca de la prima ascultare.

Am colaborat cu Alba inca din momentul lansarii primului ei single, ‘Say Goodbye To Yesterday’. Intotdeauna, pentru oricare dintre artistii cu care am colaborat, am facut piese in care sa poata fi ei insisi, sa transmita publicului ceea ce simt cu adevarat, povestesc baietii de la Sunrise Inc., producatorii proiectului Alba Wings.


Alba Wings – Walking On Fire

Dincolo de beat-ul sau dance si refrenul usor de retinut, ‘Walking On Fire’ este o poveste de iubire a carui final este dorit doar de catre unul dintre parteneri.

Absolut fiecare om se poate regasi in povestea piesei. Chiar daca nu este o piesa de vara, care sa te indemne la distractie, sunt sigura ca va va placea. Pe mine m-a cucerit inca de la versiunea demo, povesteste Alba Wings.

Adriana-Laura

Adriana-Laura – responsabilă de profilurile producătorilor, P.R., lansări de piese și remix-uri.

You may also like...

3 Responses

 1. Raul spune:

  Una dintre cele mai bune piese pe care le-am auzit in ultimul timp. 🙂

 2. bianca spune:

  ma face sa ma simt atat de bine melodia asta …e incredibil de frumoasa! o iubesc …si mai ales vocea ei :X 🙂

 3. C o s m i n a spune:

  Si pe miiine ma face sa ma simt asa de biiine`..:x
  Imi aliiina toata durerea`..:-<`..
  Imi place foarte mult`..<3 .

Lasă un răspuns