Romanian Club Hits

cea mai nouă muzică de club

Andra – Telephone

Andra Telephone
Andra a revenit cu un nou single numit Telephone, dupa hitul Something new de anul trecut. Producătorul piesei „Telephone” este tot Mihai Ristea, cel cu care a colaborat pentru Something New iar Andra este foarte incântată de noul single.


Andra – Telephone (Radio Edit)

„Colaborarea noastră pentru Something New a avut foarte mare succes si de aceea mi-am dorit să lucrăm din nou împreună. Am ales să cânt tot în engleza pentru a ajunge la fanii mei din întreaga lume, dar și pentru ca engleza este limba oficială a muzicii dance.”, a declarat Andra pentru cititorii site-ului ei. La fel ca și Something New, care a ajuns sa fie ascultat în 20 de țari și săptămâni la rând a fost numărul 1 in topuri, artista speră că noul single va fi bine primit de către public.

7 thoughts on “Andra – Telephone

  1. VOi ” AUTOTOT stiitori :)) ” Pe vreamea asta prinde bine ! Stilul asta de muzica prinde ! Daca nu v-ar fi placut nu ati fi intrat pe SITE sa o ascultati !. Succes Dmni. Profesori !

    1. Stilul de muzica da prinde insa piesa e jalnica frate:-j…daca zici ca piesa asta e buna inseamna ca n-ai nici o treaba cu stilul asta de muzica:|(no ofense!)

Lasă un răspuns