Antonia – Marionette

Antonia Marionette

Iata ca a venit momentul mult asteptat – Antonia, protagonista unor hituri ca ‘Morena’ sau ‘Shake it Mamma’, a lansat primului single din cariera solo. Cu un beat foarte modern, ce imbina sonoritati de club international cu acorduri profunde de r’n’b si soul, piesa tulbura deja undele radio cu ritmuri aparte.

Povestea este in acord cu tonalitatile adanci ale vocii ei, cu adevarat pusa in valoare si orchestratia complexa – o fuga disperata dupa dragostea pierduta, in care Antonia ii ofera barbatului, papusarului, controlul total asupra vietii si sufletului ei in schimbul iubirii.

In scurt timp vor incepe si filmarile la videoclipul ce o va prezenta pe cantareata in jocul tuturor luminilor si nuantelor pe care le poate lua iubirea.

In toata aceasta perioada o puteti urmari in aparitii TV insotita de doua ‘Marionette‘ ce intregesc povestea din pozitia de backing vocals, dar si pe contul sau oficial de Facebook.


Antonia – Marionette

Foto: Edward Aninaru
Artwork: Griffo

Adriana-Laura

Adriana-Laura – responsabilă de profilurile producătorilor, P.R., lansări de piese și remix-uri.

You may also like...

9 Responses

 1. stefan spune:

  asta a aprut acum vreo 3 zile

 2. C o s m i n a spune:

  Foarte frumoasa , o ador `:x <3

 3. Deejay Chriss spune:

  Pacat k nu a scos piesa de club,dar ma gandesc k cineva va face un remix frumos si sincer m-as astepta la baieti de la DeepSide Deejays

 4. Amjad spune:

  gud enough

 5. Raul97 spune:

  Super piesa,cea mai faina a ei.

Lasă un răspuns