Arsenie – I’m Giving up

arsenie im giving up
Arsenie revine pe piata muzicala din Romania cu o noua piesa ce promite sa atinga cele mai inalte pozitii ale clasamentelor, atat pe plan locat, cat si pe plan international: “I’m Giving Up”.

Noul single lansat alaturi de Cat Music este plin de energie pozitiva, antrenant, perfect pentru noptile de club, dar care este, in acelasi timp, invaluita in melancolie si imprima o atmosfera de iubire.

“I’m Giving Up” a fost compusa toamna trecuta, iar totul a inceput de la un solo de chitara, caruia artistul i-a adaugat o experienta de dragoste traita la intensitate maxima. Asa s-a nascut “I’m giving up”, un single produs de catre Arsenie, alaturi de Alex Brasoveanu.

Versurile au fost compuse chiar de Arsenie, un adevarat poet care exprima in muzica sa sentimente profunde, prin intermediul versurilor pline de melacolie.

Desi Piesa “I’m Giving Up” are ritmuri ce indeamna la dans, contrastul vine prin versurile sensibile si vocea calda a artistului, care balanseaza piesa si o transforma in una de dragoste, potrivita perfect pentru anotimpul iubirii.


Arsenie – I’m Giving up (Radio Edit)

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns