Christian Staymaer feat. Nicolle – In your arms

in your arms

 
“Christian Staymaer & Nicolle” este un proiect nou aparut in ianuarie 2012, la initiativa lui Razvan Mihaila. Proiectul este produs in totalitate de Razvan Mihaila, Christian Staymaer si Nicoleta Oancea (Nicolle).
 

               

                   Christian Staymaer s-a nascut la data de 1 aprilie 1989 in Buftea iar pasiunea pentru muzica a inceput sa si-o valorifice in anul 2005, cand a mixat pentru prima data ca DJ intr-un club din Bucuresti. Christian este un dj versatil, abordand multe stiluri muzicale, de la House (Funky , Deep , Tech , Electro) , Dance pana la Pop si R&B. Mixand in cluburile din Bucuresti de peste 7 ani, atat ca resident cat si ca invitat. Dj Christian Staymaer a colaborat timp de 1 an cu Radio Prahova unde a mixat in emisiunea“mix night shift”. Printre rezindentele sale se enumera Clubul Tan-Tan (Bucuresti), Clubul Eleven (Bucuresti), Clubul Boa (Bucuresti) si Clubul Barletto(Ex. Turabo- Bucuresti). La inceputul anului 2012 Christian Staymaer a inceput să colaboreze cu o tanara cantareata, pe nume Nicoleta Oancea alias Nicolle, alaturi de care a lansat pe internet piesa Only one, produs de Razvan Mihaila.

                   Razvan Mihaila s-a nascut in 13 septembrie 1986 in Bucuresti si este un producator de muzica dar in acelasi timp este si chitarist in trupa „Tibi Scobiola Band”. A absolvit Liceul de Muzica „George Enescu” din Bucuresti si Universitatea Natională de Muzica Bucuresti, la sectiunea chitara clasica. Razvan Mihaila a colaborat timp indelungat cu Edward Maya, facand parte din show-urile lui din toata lumea: Panama, Republica Ecuador, Dubai, UK, America de Sud, Canada, Elvetia, etc. In anul 2012 a infiintat proiectul „Christian Staymaer & Nicolle”, compunand piesa Only one, iar in continuare lucreaza la piese noi.

                      Nicoleta Oancea (Nicolle) s-a nascut in 17 ianuarie 1990 si este solist vocal si membrul trupei de Backing Vocals Pinky (grup vocal format din 3 fete) alaturi de care a participat la Concursul Eurovision 2008 din Belgrad (Nico si Vlad Mirita). A participat la preselectii nationale Eurovision si a colaborat cu majoritatea artistilor din Romania, cantand pe scene mari ca Sala Palatului, Sala Polivalenta si Teatrul National Bucuresti. Timp de 3 ani a facut parte din trupa de coveruri „Daniel Lazar Band”, a sustinut show-uri live in cluburile din Bucuresti si din tara, printre care turneul Avon din 2010, in 10 orase din Romania. La inceputul anului 2012 i-a intalnit pe Razvan Mihaila si pe Christian Staymaer, care i-au propus infiintarea unui proiect dance.

Justinho

Am 17 ani , sunt din Suceava . Iubesc muzica de club .... , iar de curand m-am apucat de productie muzicala . Va indemn pe toti la distractie si la multa voie buna !

You may also like...

Lasă un răspuns