Tagged: Andreea Banica

Andreea Banica feat. Shift – Rupem Boxele 0

Andreea Banica feat. Shift – Rupem Boxele

Sexy diva Andreea Banica te invita la un party energizant pe ritmurile explozive ale celui mai recent single, „Rupem boxele”, pe care il lanseaza alaturi de Shift…

Andreea Banica feat. Kio – Bumerang 0

Andreea Banica feat. Kio – Bumerang

Dupa o multime de hituri facute in colaborare cu diversi artisti de succes, Andreea Banica revine cu o noua piesa facuta in colaborare cu un rapper pe nume Kio. Piesa se numeste „Bumerang”…

Andreea Banica – Could U 0

Andreea Banica – Could U

In luna lui Cuptor, Andreea Banica lanseaza un single fresh, intitulat Could U. Produs de acelasi Laurentiu Duta, in colaborare cu Alex Mica si Dony, Could U este o piesa de dragoste…

Romanian Club Hits – Septembrie 2011 (+Official Mix Download) 8

Romanian Club Hits – Septembrie 2011 (+Official Mix Download)

Frunzele pomilor au inceput sa cada, afara a inceput sa fie cam frig, fetele nu mai poarta fustite asa mult… Dar acestea nu sunt motive de intristare sau de ingrijorare pentru ca editia Septembrie 2011 a mixului Romanian Club Hits a fost lansata!

Romanian Music Awards 2011 – Lista castigatorilor si poze 1

Romanian Music Awards 2011 – Lista castigatorilor si poze

Dupa 8 ore de transmisiune live, 1.300.000 de voturi inregistrate pe rma.1music.ro si aproape 40 de cantari pe scena de la Brasov, Romanian Music Awards trage linie si isi declara castigatorii.

Andreea Banica – Electrified 1

Andreea Banica – Electrified

Dupa o vara plina de concerte si evenimente atat in Romania, cat si in strainatate, Andreea Banica da startul unui anotimp electrizant. Noul single al artistei este semnat Laurentiu Duta si pastreaza stilul provocator si fresh al artistei.

„Love In Brasil” castigator la Balkan Music Awards 0

„Love In Brasil” castigator la Balkan Music Awards

Andreea Banica si hitul Love In Brasil sunt din nou castigatori, de aceasta data pe scena Balkan Music Awards 2011. Desi se afla la cea de-a doua editie, Balkan Music Awards, festivalul care premiaza cele mai bune acte muzicale din zona Balcanilor, si-a castigat un bine meritat loc printer cele mai importante manifestari muzicale.

Filmari videoclip Andreea Banica – Sexy 1

Filmari videoclip Andreea Banica – Sexy

După ce hit-uri ca ‘Samba’ sau ‘Hooky Song’ au încins ringurile de dans şi difuzoarele radiourilor din întreaga Europa, iar ‘Love In Brasil’ este în topul download-urilor mobile din Israel şi Grecia, Andreea Bănică se pregăteşte să cucerească publicul cu proaspăt-lansatul single, Sexy.