Tagged: Andreea Banica

Andreea Banica – Could U 0

Andreea Banica – Could U

In luna lui Cuptor, Andreea Banica lanseaza un single fresh, intitulat Could U. Produs de acelasi Laurentiu Duta, in colaborare cu Alex Mica si Dony, Could U este o piesa de dragoste…

Andreea Banica – Electrified 1

Andreea Banica – Electrified

Dupa o vara plina de concerte si evenimente atat in Romania, cat si in strainatate, Andreea Banica da startul unui anotimp electrizant. Noul single al artistei este semnat Laurentiu Duta si pastreaza stilul provocator si fresh al artistei.

„Love In Brasil” castigator la Balkan Music Awards 0

„Love In Brasil” castigator la Balkan Music Awards

Andreea Banica si hitul Love In Brasil sunt din nou castigatori, de aceasta data pe scena Balkan Music Awards 2011. Desi se afla la cea de-a doua editie, Balkan Music Awards, festivalul care premiaza cele mai bune acte muzicale din zona Balcanilor, si-a castigat un bine meritat loc printer cele mai importante manifestari muzicale.

Filmari videoclip Andreea Banica – Sexy 1

Filmari videoclip Andreea Banica – Sexy

După ce hit-uri ca ‘Samba’ sau ‘Hooky Song’ au încins ringurile de dans şi difuzoarele radiourilor din întreaga Europa, iar ‘Love In Brasil’ este în topul download-urilor mobile din Israel şi Grecia, Andreea Bănică se pregăteşte să cucerească publicul cu proaspăt-lansatul single, Sexy.