Andreea Banica – Could U

andreea banica could u
In luna lui Cuptor, Andreea Banica lanseaza un single fresh, intitulat Could U. Produs de acelasi Laurentiu Duta, in colaborare cu Alex Mica si Dony, Could U este o piesa de dragoste, insa fara melancolia specifica, ci debordeaza de ritm si energie pozitiva si este perfecta pentru zilele toride de vara.

“Inca de la prima auditie a piesei am simtit ca este exact ceea ce vreau de la urmatorul meu single. Imi place foarte mult piesa, este perfecta pentru vara, cu un mesaj pozitiv, de dragoste, care se potriveste cu ceea ce transmit eu prin muzica. Sper ca si fanii mei sa fie la fel de incantati de noul single Could U”, a declarat Andreea Banica.

La doar 24 ore de la lansarea oficiala, single-ul Could U a reusit sa adune aproape 50.000 de mii de vizualizari pe canalul oficial de YouTube al Cat Music si o multime de comentarii pozitive, semn ca aceasta noua piesa are toate sansele sa calce pe urma succesului inregistrat cu single-urile anterioare, dar si cu piesa Shining Heart, semnata Laurentiu Duta, la care artista a fost invitata speciala.

Acest nou single a fost lansat intr-o perioada foarte aglomerata pentru artista. Dupa ce aceasta a sustinut concerte in Rusia, a decis sa lanseze acest nou single, iar in curand va pleca in Bulgaria, Dubai, Slovenia, Azerbaijan si Sri Lanka pentru o noua serie de evenimente.Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns