„Love In Brasil” castigator la Balkan Music Awards

Andreea Banica Love in Brasil
Andreea Banica si hitul „Love In Brasil” sunt din nou castigatori, de aceasta data pe scena Balkan Music Awards 2011.

Desi se afla la cea de-a doua editie, Balkan Music Awards, festivalul care premiaza cele mai bune acte muzicale din zona Balcanilor, si-a castigat un bine meritat loc printer cele mai importante manifestari muzicale.

Editia din acest an s-a desfasurat in Bulgaria, Sofia, sambata 4 iunie si a reunit cei mai importanti artisti din zona balcanica.

Andreea Banica si hit-ul „Love In Brasil” sunt in acest an castigatorii sectiunii „Cel mai bun videoclip din Balcani 2010”.


Andreea Banica – Best Video In Balkans, 2011

„Chiar daca nu am reusit sa ajung la decernarea premiilor, vreau sa multumesc tuturor fanilor, prietenilor mei care m-au votat si datorita carora am primit acest premiu. In acelasi timp, ii multumesc lui Tom Boxer, regizorul videoclipului si tuturor celor care au participat la realizarea sa. Sunt foarte bucuroasa si de abia astept sa ajung din nou in Bulgaria”,spune Andreea.

Ca urmare a programului foarte incarcat si a unor angajamente anterioare, premiul decernat artistei a fost ridicat de catre Marian Soci, Licensing Manager al Cat Music.


Andreea Banica – Love in Brasil 2010 [HD]

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns