Cel mai bun remixer al anului 2013 este… Emil Lassaria!

emil lassaria best remixer 2013
Iata ca am ajuns si la sfarsitul celei de-a treia editii Best Romanian Remixer. Au fost cateva saptamani grele, in care nominalizati au dat ce e mai bun din ei si… au fraudat concursul! Am obtinut in total peste 10.000 share-uri la pagina de votat, si peste 12.500 de voturi, din care in urma analizei IP-urilor, peste 25% din voturi au fost fraudate, folosindu-se proxy-uri din America si din alte tari. In ultima zi am avut un procentaj de 40% voturi frauduloase! Asadar, trebuie sa declaram concursul invalid. O sa va spunem totusi cum a decurs concursul si cum am ajuns la rezultat.

In prima saptamana a concursului am avut o lupta foarte stransa intre toti concurentii. La categoria principala atat Emil Lassaria, cat si Andeeno Damassy, Dark & Shidance, Asher & ScreeN au crescut relativ egal, insa pe final lucrurile nu au mai stat deloc asa. In ultima saptamana, lupta s-a dat intre Andeeno Damassy si Dj Dark, fiind cand unul, cand altul pe primul loc…
Cum de a iesit Emil Lassaria castigator? Simplu. Am schimbat modalitatea de alegere a castigatorului. Nu dupa voturile obtinute, ci dupa numarul de vizualizari obtinute pe site-ul nostru.
Ca sa scurtam povestea, Emil Lassaria a obtinut aproximativ 50.000 de vizualizari de la inceputul anului pana in ziua prezenta, castigand locul I si titulatura de Best Remixer 2013!
Cine a iesit pe locul II? Andeeno Damassy cu 33.215 vizualizari.
Iar pe locul III il avem pe DJ Dark & Shidance cu aproximativ 30.000 de vizualizari.

Care e treaba la categoria Best Up & Coming Remixer? Cine a iesit castigator?
Ca si la categoria principala, concursul a inceput avandu-i pe Addictive Elements, DJ Khan, Adrian Funk, Iulian Florea, Oscar & John Junior printre primele locuri, insa la final, cei din urma au devenit cei dintai, insa nu o sa divulgam nume, pentru a nu crea si mai multe certuri. O sa va spunem doar primele 3 locuri de la categoria Best Up & Coming!
Locul I: Adrian Funk
Locul II: DJ Khan
Locul III: Addictive Elements

Si ca sa fim ca la scoala, avem si cateva mentiuni si diplome de onoare!
Mentiuni: Oscar & John Junior, Sloupi & DJ Bobi, InnuZenn, Iulian Florea, Marc Rayen & John Deeper, Criswell, DJ Just.

Felicitam toti nominalizatii si suntem siguri ca participarea la aceasta competitie ii va indruma sa realizeze remixuri si mai bune!

Toti cei mentionati sunt rugati sa trimita mail la adresa iulian@roclubhits.com cu numele de scena si o adresa de livrare, unde vor primi o cupa personalizata sau medalie, dupa caz. O sa va cautam si noi in zilele urmatoare 🙂 Ma gasiti de asemenea si pe Facebook.

P.S: Avem si un grup de Facebook unde sunt asteptati toti nominalizatii si castigatorii, in cazul in care au nevoie de explicatii: https://www.facebook.com/groups/roclubhits/
P.P.S: Nu este grup pentru toata lumea! Vor fi aprobati doar Dj-ii deocamdata!

Pentru plangeri si reclamatii, astept mail sau injuraturi pe Facebook.

Acestea fiind zise, La multi ani celor cu nume de Nicolae si Nicoleta! Si va lasam cu playlist-ul remixurilor mai jos.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns