Romanian Club Hits

cea mai nouă muzică de club

Caitlyn – Una Noche Mas (prod. by Deepside Deejays)

Caitlyn Una Noche Mas
Red Clover are plăcerea de a vă prezenta o nouă artistă, Caitlyn, care, împreună cu primul său single “Una Noche Mas”, aduce un strop de savoare latino în muzica românească. Piesa “Una Noche Mas” este compusă de Deepside Deejays, unii dintre cei mai de succes producători ai momentului și se anunță un hit.

Caitlyn, pe numele real Florentina Ciuna, nu este străină de scena muzicală, încă de la vârsta de 12 ani fiind în lumina reflectoarelor. De când a fost acceptată în grupul muzical „Armonia” al Palatului Copiiilor din București, ea s-a pregătit pentru o carieră artistică urmând cursuri de: canto, actorie, improvizație muzicală, jazz-dance și simulări de interviuri cu presa.


Caitlyn – Una Noche Mas [A Deepside Deejays Production]

Caitlyn a câștigat de-a lungul timpului numeroase premii la festivalurile de muzică din țară la care a participat. Ea a obținut locul al treilea la Festivalul de Muzică Ușoara Mamaia, ediția 2006, și a fost finalistă a selecției naționale „Cerbul de Aur” din 2008.

2008 este anul în care Caitlyn devine cunoscută publicului larg ca solistă a formației Chicanos. Primul single lansat în această nouă formulă, “Maleya”, s-a bucurat de mare succes atât în țară cât și în afară, piesa fiind difuzată în heavy rotation de radiourile naționale cât și de cele din străinatate. “Suki Suki”, al doilea single, a avut parte de același succes, atrăgând atenția multor DJ cunoscuți din România, dar și din Turcia și UK.

Întrucât Caitlyn este o artistă completă, din 2010 face parte din grupul Land of Jokes (Divertis) unde interpretează parodiile muzicale din cadrul emisiunii difuzate pe ProTv. Acum, în 2011, revine cu o nouă identitate muzicală și își propune să rămână pentru cât mai mult timp în atenția publicului.
Versurile în spaniolă, ritmurile dance combinate cu cele latino și vocea suavă a lui Caitlyn fac din “Una Noche Mas” o piesă ce va fi ascultată “mas y mas”.

Play & enjoy the sound!

6 thoughts on “Caitlyn – Una Noche Mas (prod. by Deepside Deejays)

Lasă un răspuns