Concurs pentru DJ: Avem pentru voi 3 premii super tari!

CONCURSUL S-A TERMINAT! MULTUMIM PARTICIPANTILOR SI FELICITARI CASTIGATORILOR!

Salutare tutoror DJ-ilor care citesc site-ul nostru, care ne-au trimis mixuri sau care își găsesc cea mai nouă muzică comercială pe Romanian Club Hits. Am organizat împreună cu partenerii noștri, NetMusic.roPremiul 1: Căști profesionale BEHRINGER HPS 3000
Premiul 2: Microfon ELECTRO-VOICE COBALT CO9
Premiul 3: Aparat de fum STAIRVILLE SF-80
Concurs DJ

Cum poți participa?

Pasul 1: Pentru început intră pe paginile de Facebook Romanian Club Hits si NetMusic.ro și dă-le Like! Dacă ai făcut asta, treci la pasul 2.

Pasul 2: Lasă pe pagina de Facebook NetMusic.ro link către un mix al tău SAU o poză cu tine mixând (în club sau acasă – ai voie și cu soft) sau o poză cu unul din cele doua site-uri organizatoare .
Mixul poate fi din orice gen de muzică electronică (Tech-House, comercială, minimal etc…)

Pasul 3: Ia-ți gașca, prietenii, vecinii, sora, fratele, chiar și pisica dacă are cont de Facebook și convinge-i să îți dea like la postarea ta și la pagina de Facebook a Romanian Club Hits (dacă dorești – concursul se desfășoară pe pagina de Facebook NetMusic.ro).

Cine acumulează cele mai multe Like-uri la postarea lui/ei (poză sau mix) câștigă premiile în ordinea afișată ( 1 – Câști , 2 – Microfon , 3 – Aparat de fum ) .

Regulament și condiții concurs

❖ Concursul se desfășoară în perioada 20 Iulie – 20 August și este valabil doar pentru persoanele care locuiesc în România, după această perioadă, organizatorii (Romanian Club Hits și NetMusic) vor anunța câștigătorii și vor lua legătura cu ei în maxim 72 de ore.
❖ Câștigătorul de pe locul 1 are dreptul de a-și alege premiul, respectiv și câștigătorul numărul 2 din celelalte 2 premii rămase.
❖ Câștigătorii nu pot cere contravaloarea în bani a premiilor, în cazul în care câștigătorul nu dorește premiul, acesta va fi oferit participanților de pe locurile următoare.
❖ Mixul sau poza trebuie să fie creație proprie pentru a fi considerate valide. NU aveți voie să postați mixuri sau poze care nu vă aparțin!
❖ Un participant are voie să participe cu o singură postare. În cazul în care va avea mai multe postări, se va lua în considerare cea cu like-uri mai multe și nu se va face suma lor.
NetMusic.ro ( SC Net Music Concept SRL ) asigură doar premiile, valoarea transportului (prin Fan Courier) va fi asigurată de către câștigătorul concursului.
❖ La concurs nu au voie să participe angajații NetMusic sau echipa Romanian Club Hits.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

7 Responses

 1. 24monden spune:

  Pacat ca nu sunt Dj sa castig si eu un premiu!

 2. vladys spune:

  de unde pot asculta/vota seturile DJ urilor???

 3. vladys spune:

  cele care participa la concurs ma refer…

 4. anonimus spune:

  oare sa ma inscriu si eu 😕

 5. deejay MB spune:

  pana la urma..premiul 1 ia castile..sau isi alege din premii?

  • Iulian spune:

   Teoretic isi alege ce premiu vrea 🙂 La fel si castigatorul de pe locul 2 din celelalte 2 premii ramase.
   „❖ Câștigătorul de pe locul 1 are dreptul de a-și alege premiul, respectiv și câștigătorul numărul 2 din celelalte 2 premii rămase.”

Lasă un răspuns