John Puzzle feat. Elise – So Far So Good

John Puzzle So far so good
Astăzi, la ora 12:00 a avut loc lansarea celui mai nou single semnat John Puzzle feat. Elise – “So Far so Good” în exclusivitate pe site-urile Libertatea.ro și Bravonet.ro, care vine după “All About You”, colaborarea cu LLP pentru piesa “I Miss You” și “Hear The Colours”.

”So Far So Good este genul de piesă optimistă care te incită la dans în orice moment al zilei. Nu cred că este o piesă de sezon, ci mai degrabă o piesă „de viață”. Sper ca ritmul alert și vocea senzuală a Elisei să facă parte din atmosfera ringului de dans pentru o lungă perioadă începând de acum. Enjoy!”, a declarat artistul MediaPro Music.


John Puzzle feat Elise – So Far So Good

John Puzzle este Ionuț Radu Adrian, care a compus și muzică pop și rock pentru Praf în ochi (el fiind și solistul acestei trupe). De-a lungul timpului a compus pentru mai mulți artiști, printre care: Andra, Dana Nălbaru, Adela Popescu, Anca Badiu, Cristina Spătar, Elena Gheorghe, Dj Project, Lili Sandu, Vali Bărbulescu, etc.
De asemenea a colaborat cu Pro TV și Acasa TV la mai multe seriale pentru care a compus genericele: Moștenire, Lacrimi de iubire, Păcatele Evei, Daria Iubirea mea, Iubire și Onoare, la cel din urmă este și interpretul piesei de pe generic, și nu în ultimul rând pentru cea mai nouă producție Pro TV – “Pariu cu viața”, single-ul “Stage of Joy” fiind o compoziție Ionuț Radu aka John Puzzle.
Mai multe despre John Puzzle pe Facebook sau site-ul oficial.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

1 Response

Lasă un răspuns