Cami Hedlinger feat. Marian Vasilescu – Love dust

Love Dust
Voices Media anunta lansarea primului single Cami Hedlinger in colaborare cu Marian Vasilescu (fost concurent al emisiunii „Romanii au talent”).
Piesa se numeste Love Dust si a fost produsa, inregistrata, mixata si masterizata la Super Sound Studio (inginer de sunet Costin Milon).


Cami Hedlinger feat. Marian Vasilescu – Love dust (Radio Edit HD)

Cami Hedlinger este un nume nou in peisajul muzical autohton.Avand 20 de ani si fiind din Constanta, ea aduce ca noutate in piesele ei anumite particularitati specifice varstei si zonei in care a crescut si s-a format ca artist:o abordare pozitiva, muzica ce te face sa dansezi si iti aduce aminte de mare, energie si dinamism.
Si pentru ca ne dorim ca fiecare piesa a ei sa aiba cate un ingredient special iata ca pentru primul ei single am ales o colaborare cu unul din cei mai carismatici artisti din noul val:Marian Vasilescu.
Acestea fiind spuse va invitam intr-o excursie imaginara pe plajele insorite de la malul marii, pe ritmuri incendiare:Love Dust cu Cami Hedlinger si Marian Vasilescu.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

9 Responses

 1. Alex spune:

  MELODIA E APARUTA DE 3 SAPTAMANI X((

  • Iulian spune:

   Da, ai dreaptate, este aparuta de 3 saptamani dar nu am stiut de ea. Abia saptamana asta am contactat producatorul si ne-a trimis mai multe detalii despre piesa.
   Nu avem cum sa promovam o piesa daca nu avem habar de ea 🙂

 2. dj. spune:

  unde a apart mah nene asta de 3 sapt?..
  arata’mi si mie.

 3. cristi spune:

  pe pagina de youtube de exemplu 😛

 4. Clau spune:

  superba piesa \o/ \o/

 5. Paul spune:

  Parca canta intr-o cutie de sardine 🙂 . Asta-i piesa 😐 ? Asta-i voce 😐 ? Fiti seriosi ;)) .

Lasă un răspuns