Jimmy Dub feat. John Rivas – Changes

Jimmy Dub Changes
Dupa ce toata vara ne-a spus ce ochelari de soare smecheri are, Jimmy Dub a revenit cu un nou single lansat in colaborare cu un DJ pe nume John Rivas. Single-ul se numeste „Changes”, a fost produs de catre FlyRecords (producatorii proiectului Fly Project) si putem sa va spunem ca are influente din mai multe genuri si per total este o piesa foarte buna.


JIMMY DUB feat. JOHN RIVAS – Changes (by Fly Records)

Jimmy Dub lansează cel de-al treilea single din carieră, “Changes” feat. John Rivas. Dupa ce a debutat cu piesa “Monday” și vara trecută ne-a cântat “Sunglasses”, Jimmy lansează un nou single, cu un stil diferit față de cel cu care ne-a obișnuit.
Nimic nu se pierde, totul se transformă. “Changes” – este rezultatul chimiei dintre noi și băieții de la Fly Records.”, au spus Jimmy & John.
Declarat “Best New Artist” la Romanian Top Hits, Jimmy Dub demonstrează că are multe de spus pe scena muzicii dance și că aduce o schimbare de sound cu fiecare single in parte.
Pentru a fi la curent cu activitatea lui Jimmy Dub și John Rivas urmăriți: http://www.facebook.com/jimmydubofficial si http://www.facebook.com/JohnRivasOfficial.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns