Concurs: „Cel mai bun cântec de Crăciun”

Ne apropiem din nou cu paşi repezi de sărbătoarea Crăciunului! Avem nevoie de voi,ca să producem o noua atmosfera de Crăciun prin anunţarea unui nou concurs in colaborare cu partenerii nostrii, NetMusic.
Compuneţi şi înregistraţi un cântec de Crăciun, apoi completati formularul de pe pagina de concurs pentru a vă înscrie la competiţie. Înregistrările trebuie să fie în format MP3 şi uploadate pe SoundCloud. Cântecul vostru poate fi de orice gen sau tempo, cu o singură condiţie: să aibă ca temă sărbatoarea Crăciunului!

Dorim ca prin cântecul vostru să ne transmiteţi ce înseamnă Crăciunul pentru voi. Puteţi fi haioşi, satirici, meditativi, poetici sau pur şi simplu nebuni!- dorim să intraţi în spiritul Crăciunului!

Toate înregistrările trebuie să fie originale şi de o durată maximă de 5 minute. Veţi putea asculta cântecele înscrise în concurs pe tot parcursul competiţiei pe pagina Oficiala de Facebook NetMusic Romania.

Cum poti participa?
Completati formularul de mai jos pentru a vă înscrie la competiţie. Intră pe paginile de Facebook NetMusic Romania si Romanian Club Hits și dă-le Like! Dacă ai făcut asta, ia-ți gașca, prietenii, vecinii, sora, fratele, chiar și pisica dacă are cont de Facebook și convinge-i să îți dea like la postarea ta și la pagina de Facebook NetMusic Romania. Cine acumulează cele mai multe Like-uri la postarea lui/ei, câștigă premiile în ordinea afișată!

Premii
Premiu pentru LOCUL 1 Mixer DJ – Pronomic DJM-200 Pro
Premiul pentru LOCUL 2 Casti DJ – Pronomic KDJ-1000
Premiul pentru LOCUL 3 Microfon – EV Cobalt CO9

Premiul BEST-SPECIAL pentru cel mai bun cantec (decizia va fi luata de catre echipa Net Music Romania si Romanian Club Hits) este un voucher in valoare de 200 RON.

Pentru inscriere in concurs si regulament click aici.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns