Concurs de Craciun: Moşul îţi aduce super premii!

Premii concurs de Craciun
Romanian Club Hits organizeaza in colaborare cu DOV Distribution un super concurs, cu premii pentru 20 de participanti! Concursul este intitulat „Cea mai dulce amintire de Craciun” si se desfasoara in perioada 5 Decembrie – 2 Ianuarie si pot participa toti cei care au un cont de Facebook.

DOV Distribution este o societate comerciala care produce produse de calitate sub brand propriu. Unul dintre produsele DOV Distribution sunt crochetele LOL, un produs gustos, pe care il puteti gasi in multe magazine de pe langa casa dumneavoastra.

Cum pot participa?

1. Primul lucru care trebuie sa il faci este sa dai Like la pagina de Facebook Romanian Club Hits si paginii de Facebook LOL Croquettes (pagina unde se va desfasura concursul)

2. Al doilea lucru este sa ne spui printr-o postare pe pagina de Facebook LOL Croquettes care este cea mai buna mancare/desert/prajitura pe care ai mancat-o in perioada sarbatorilor. Exemplu: Cel mai bun lucru pe care l-am mancat de Craciun a fost un cozonac.

3. Dupa ce ai indeplinit primii doi pasi, esti inscris in concurs! Tot ceea ce trebuie sa faci acum este sa le spui prietenilor sa dea Like la pagina LOL Croquettes si la postarea ta. Postarile cu cele mai multe like-uri castiga in ordinea numarului de like-uri premii valoroase!

Participantii fara nici o postare vor intra automat in tombola pentru a castiga cate un pachet oferit de DOV Distribution. (vor fi selectati 5 participanti la intamplare din toti fanii paginii LOL Croquettes folosind sistemul random.org)

Ce premii sunt puse in joc?

Premiile sunt urmatoarele:
Locul 1: Boxe Logitech 2.1 Z313 + 1 bax de LOL Croquettes
Locul 2: MP4 Player Archos 14 Vision 4GB + 1 bax de LOL Croquettes
Locul 3: Casti HiFi Philips SHP1900/10 + 1 bax de LOL Croquettes
Locurile 4-10: Ceasuri cu radio din partea DOV Distribution + 1 bax de crochete LOL.
Locurile 10-15 vor primii produse din cate un pachet cu dulciuri de craciun si un bax de crochete LOL.

In plus fata de cei 15 castigatori selectati dupa numarul de like-uri, se vor alege inca 5 castigatori alesi la intamplare care vor primi produse din partea DOV Distribution.

Desi concursul este destinat sarbatorilor de Craciun, acesta va fi prelungit pana pe 2 Ianuarie.

Regulament concurs:
❖ Concursul se desfășoară în perioada 5 Decembrie 2011 – 2 Ianuarie 2012 și este valabil doar pentru persoanele care locuiesc în România, după această perioadă, organizatorii (DOV Distribution si Romanian Club Hits) vor anunța câștigătorii și vor lua legătura cu ei în maxim 72 de ore lucratoare.
❖ Câștigătorii nu pot cere contravaloarea în bani a premiilor. In cazul în care câștigătorul nu dorește premiul, acesta va fi oferit participanților de pe locurile următoare.
❖ Un participant are voie să participe cu o singură postare.
❖ Organizatorii asigură toate premiile si contravaloarea transportului.
❖ La concurs nu au voie să participe angajații DOV Distribution sau echipa Romanian Club Hits.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns