D-lema – Ce-ti mai place

d-lema ce-ti mai place
Trupa D-lema nu este deloc straină în lumea muzicală de la noi. Cunoscuţi în mai toate cluburile din Capitală şi ţară, pentru interpretările originale ale marilor hit-uri româneşti şi cele de peste hotare, cei cinci membri ai formaţiei s-au hotărât să lanseze, in forţă, single-ul lor de debut „Ce-ţi mai place”.

Piesa a fost produsă în studiourile Gala Records, şi compusă de Gabriel Huiban, cel care are la activ zeci de hit-uri pe radio si TV. Titlul şi versurile amuzante au fost perfect alese pentru a descrie diversele transformari din viaţa de cuplu, de-a lungul unei relatii.

D-lema şi-a propus să iasă din banal şi să ofere un alt gen de mesaj, pe note muzicale, cu care să atragă publicul către distracţie continuă şi, mai ales, curiozitate în ceea ce priveşte stilul pe care-l abordează.

Alex Iordanescu, chitară/voce, un veteran al showbiz-ului autohton, face muzica de mai bine de 13 ani; Denisa Demian este vocalul ce aduce aura de feminitate în cantari; Adrian Nastac, la vioara, este latura lirică a trupei, Samy Purdel. la bass. şi Alex Sturzu, percuţii, reprezintă sectia ritmica si balansul D-lema.

Baieţii de la D-lema sunt expansivi, plini de energie şi iubesc „Viata cu de toate”!You may also like...

Lasă un răspuns