Deepside Deejays – Stay With Me Tonight

Deepside Deejays - Stay With Me Tonight

Deepside Deejays lanseaza cel de-al doilea single din acest an, ‘Stay With Me Tonight‘, a carui premiera tocmai a avut loc pe pagina oficiala de Facebook a trupei.

‘Stay With Me Tonight’ se prezinta sub forma unei completari a single-ului precedent, are un sound mai soft, iar mesajul este unul vadit dedicat publicului feminin.
Noua piesa isi face aparitia la scurt timp dupa succesul pe care ‘Never Be Alone’ l-a inregistrat in tari precum Romania, Rusia, Bulgaria, Grecia, Turcia, Israel si Italia.
‘Never Be Alone’ s-a clasat pe prima pozitie in topul celor mai difuzate piese la radio in Romania, o performanta pe care Alex, Razvan si Silviu au certificat-o si in Rusia.

Este o piesa de dragoste, in stilul nostru, dar care are si cateva surprise pe care va invitam cu drag sa le descoperiti.

Alex, Razvan si Silviu

Inca de la anuntarea teaser-ului, ‘Stay With Me Tonight’ a starnit curiozitatea si nerabdarea multora, iar feedback-urile de ordin pozitiv nu au intarziat de apara. Acum asteptarea a luat sfarsit, avem la dispozitie piesa integrala, asa ca e momentul sa ascultam noul single semnat Deepside Deejays.


Deepside Deejays – Stay With Me Tonight (New Single)

Piesa este compusa si produsa in totalitate de baietii de la Deepside Deejays, va beneficia in curand si de un videoclip pe masura, in regia aceluiasi Iulian Moga, vechi colaborator si in acelasi timp prieten al celor trei artisti.

Proiectul Deepside Deejays s-a facut remarcat in anul 2008, odata cu lansarea piesei ‘Beautiful Days‘. Primul single al celor trei baieti a cucerit numeroase tari din Europa si nu numai. Mega-succesul hit-single-ului ‘Beautiful Days’ nu a fost singurul factor care a oferit formatiei recunoastere pe plan international, fapt dovedit si de colaborarile cu unii dintre cei mai renumiti DJ si producatori de talie mondiala: Yves Larock, Ian Carey, Tristan Garner, Martin Solveig, Dirty South, Thomas Gold, John Dahlbäck si altii.

Download Deepside Deejays – Stay With Me Tonight

Cei de la Deepside Deejays au postat pe pagina lor oficiala de Facebook link-ul de download al pack-ului pentru piesa ‘Stay With Me Tonight’, acesta continand varianta radio, extended si coperta single-ului.
Link download: [DOWNLOAD ZIPPYSHARE]

Adriana-Laura

Adriana-Laura – responsabilă de profilurile producătorilor, P.R., lansări de piese și remix-uri.

You may also like...

Lasă un răspuns