Dj Sava feat. Andreea D & J.Yolo – Free

DJ Sava Andreea D Free Cover
Cu Money Maker, prima colaborare muzicală dintre cei doi, DJ Sava și Andreea D au cucerit scenele de concert și cluburile, piesa fiind unul dintre hit-urile absolute ale verii 2011.
Acum, DJ Sava și Andreea D lansează un nou single intitulat „Free”, care pare a avea toate atuurile să urmeze traseul hit-urilor lansate de-a lungul timpului de DJ Sava. „Free” este o piesă fresh, plină de ritm, ce inspiră enegie, are o linie catchy și beneficiază de vocea puternică și senzuală a frumoasei Andreea D. Piesa este produsă de către DJ Sava și compusă de cunoscutul DJ alături de Connect-R și J.Yolo.


Dj Sava feat Andreea D & J.Yolo – Free

Single-ul recent lansat a fost testat de DJ Sava și Andreea D în turneul pe care cei doi l-au avut la mijlocul lunii septembrie în Bulgaria, dar și în celelalte concerte din țară. Reacția pozitivă a publicului a făcut ca „€œFree” să fie noul single DJ Sava feat. Andreea D. & J.Yolo.
Planificasem pentru toamna aceasta un alt single, însă reacțiile foarte bune primite pentru piesa Free din partea publicului în concertele din România și din afară, m-au făcut să aleg acesta piesă drept noul nostru single., povestește DJ Sava.
Piesa are și un remix care deja face furori în cluburi – este vorba de remixul celor de la Deepside Deejays.

Dj Sava feat. Andreea D & J.Yolo – Free (Deepside Deejays Remix)

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns