Romanian Club Hits

cea mai nouă muzică de club

Pascal Junior @ Epic Society / 16 May

pascal junior epic society 2014

Pascal Junior, DJ-ul roman cu impact European

Majoritatea clubber-ilor au auzit deja de Pascal Junior, si cu siguranta au auzit remix-urile semnate de el.

Cu toate acestea, nimeni nu se astepta ca producatorul ascuns dupa acest nume sa fie chiar din Romania.

Pascal Junior este un tanar nascut si crescut in Constanta, stabilit de aproximativ 2 ani in Marea Britanie, unde studiaza domeniul care l-a adus in atentia noastra, si anume productia muzicala.

Primul impact al lui Pascal Jurnior a fost remixul piesei I see fire – Ed Sheran, o piesa frumoasa dar slow pe care a transformat-o intr-o piesa de club. A urmat Do it all again, Ain’t Nobody si cea mai noua productie The boy is mine, lansata in luna martie 2014.Cultura muzicala a Angliei este destul de diferita fata de cea a Romaniei, iar schimbarea de peisaj l-a influentat puternic pe Pascal Junior:

La noi în țară, curentul deep house este destul de recent și încă unul foarte digerabil, iar partea de underground încă ține în picioare minimalul și tech house-ul. În schimb, în Marea Britanie este ceva mai multă energie, fiind la putere UK Garage și Bassline. Sper ca ușor-ușor să ajungă și la noi aceste genuri, dar depinde de gustul fiecăruia ce e acum hot și ce nu e”, declară DJ-ul.

Cât despre viitor, nu poate fi decât promițător pentru Pascal Junior. In scurt timp isi va lansa propriul său label iar pe partea de management a inceput colaborarea cu una din agentiile de renume din Romania: Club Management.  Cat despre Epic Tone Records, acesta va fi destinat promovării tinerilor talentați, atât de UK cât și din România. Punctul comun este segmentul deep house/ nu-disco/ bassline și garage, care va fi implementat productia pieselor Epic Tone.

Pascal Junior este asteptat in 16 mai in Epic Society din Timisoara, clubul care a adus in premiera in Romania act-uri de referinta in muzica deep house internationala: Nora en Pure, Ferreck Dawn, Klingande, Robosonic sau Vario Volinski.

Se pare ca in aceasta vara vom auzi des de Pascal Junior, deoarece va fi prezent in cateva locatii binecunoscute din tara.

Lasă un răspuns