Madcore – Make me feel live

 

In urma cu cateva zile Madcore a lansat un nou single, intitulat “Make me feel alive”, produsa si scrisa chiar de el, care vorbeste despre acea persoana care te face sa te simti in al 9 lea cer.

Dar cine-i Madcore?Este  un fenomen nou de pe scena muzicii house/dance, care a cucerit publicul cu varietatea si experienta sa muzicala.Pe numele sau real Stefan Turcanu, s-a nascut pe 12 iunie 1989 in orasul Iasi si s-a orientat de mic spre cariera muzicala, luand lectii de pian de la o varsta frageda.

Acesta a produs diverse tipuri de muzica, cum ar fi hip hop, rnb, rock si dubstep, dar tipul muzical cu care se identifica cel mai bine in materie de productie este house/dance.

Madcore a lansat pana acum 7 EP-uri, printre care “We can make it”, “Take you down”, “I will be right here for you”, toate bucurandu-se de diversitate si un sunet catchy.

Ingenios, cu o voce placuta si ritmuri pozitive, Madcore reprezinta o poveste de succes captivanta, fiind mereu pregatit sa surprinda.

Va invitam sa o urmariti si sa ne spuneti parerea :

 

Daca doriti sa ascultati mai multe piesei cu Mihai Teodor(Madcore), o puteti face pe contul sau de YouTube – http://www.youtube.com/user/MihaiTeodorMusic, iar pentru a fi la curent cu tot cei nou in cariera tanarului artist il puteti urmari pe pagina sa oficiala de Facebook – http://www.facebook.com/mihaiteodor.

 

Justinho

Am 17 ani , sunt din Suceava . Iubesc muzica de club .... , iar de curand m-am apucat de productie muzicala . Va indemn pe toti la distractie si la multa voie buna !

You may also like...

Lasă un răspuns