Mihai Teodor – Beeper

Mihai Teodor e un artist nou in peisajul muzical din Romania, insa un artist foarte cunoscut in Moldova (Chisinau), de unde si este tanarul artist.Recent Mihai a lansat un nou single, al saptelea lansat in Moldova, intitulat „Beeper”.

Piesa “Beeper” a fost produsa de Mihai Teodor (muzica si versuri), de aranjamentul muzical s-a ocupat bunul sau prieten Max Kissaru, un producator talentat din Republica Moldova, iar coperta single-ului este semnata de Octavian Malai (KobZZon Production).Vocea feminina din piesa apartine talentatei artiste Cristina Croitoru din Republica Moldova.

“E o melodie catchy zic eu, care iti intra in cap mai ales daca o asculti dis de dimineata.” – ne-a declarat artistul, despre piesa “Beeper”.

“Ca si celelalte melodii ale mele Beeper e inspirata din propriile trairi, momente petrecute cu prietenii, aventuri daca vreti, e despre ce am facut vara trecuta.Am inventat vreo 10 personaje cred, care isi fac de cap in Ibiza, asa cum face toata lumea vara, fara limite, no rules.Se numeste Beeper pt ca am vrut sa fie ca un reminder pentru toata lumea, sa petrecem fiecare zi la maxim, nu doar verile merita, we gonna party all the year round.” – a mai adaugat Mihai Teodor.

Enjoy!!!

 

Mihai Teodor este pasionat de muzica de mic, iar primi pasii in muzica i-a facut la varsta de 12 ani cand a avut si o trupa in scoala.Si-a facut debutul in 2009 cu piesa “Ai-ai-ai” cu care s-a clasat in finala nationala Eurovision Song Contest.Dupa au urmat colaborari cu Mahay, cunoscut in Romania pentru piesa “Dulce” feat Radu Sirbu (2005).Piesele “My-my-my”, “Who loves you now” si “Ai-ai-ai” au ajuns number one-uri in Moldova, si s-au mentinut vreme lunga in topul preferintelor moldovenilor.“Who loves you now” a atins locul 6 in charturile Ucrainene, fiind difuzata si la posturile de radio din Polonia, Kazahstan, Rusia, Csi, Tarile Baltice etc.

A evoluat pe aceiasi scena cu nume mari ale scenei internationale, ca Dima Bilan, Morandi, Inna, Radio Killer, The Monarchy etc.In prezent lucreaza la primul sau album, iar anul asta va lansa mai multe melodii si un videoclip.

Daca doriti sa ascultati mai multe piesei cu Mihai Teodor, o puteti face pe contul sau de YouTube – http://www.youtube.com/user/MihaiTeodorMusic, iar pentru a fi la curent cu tot cei nou in cariera tanarului artist il puteti urmari pe pagina sa oficiala de Facebook – http://www.facebook.com/mihaiteodor.

Justinho

Am 17 ani , sunt din Suceava . Iubesc muzica de club .... , iar de curand m-am apucat de productie muzicala . Va indemn pe toti la distractie si la multa voie buna !

You may also like...

Lasă un răspuns