Fabio Da Lera & Alex Mica – Mi Corazon

Dupa debutul in forta al ‘Senoritei’ lui Allexinno si Starchild, astazi se lanseaza un nou proiect hot Red Clover Media, alaturi de M.A.S. Production, si anume Fabio Da Lera & Alex Mica, iar primul lor single se numeste ’Mi Corazon’.

Fabio Da Lera
– si-a inceput cariera de DJ in cluburile din Craiova si Tg. Jiu, apoi a fost rezident ani buni in cluburile de pe litoralul romanesc, unde a avut ocazia sa mixeze alaturi de nume mari din industria muzicala din Romania si nu numai.
Ulterior, a intrat in atentia celor de la M.A.S. Production si astfel a inceput proiectul impreuna cu Alex Mica .


Fabio Da Lera & Alex Mica – Mi Corazon (Radio Edit)

Alex Mica – urmeaza Colegiul National de Arte ‘Ion Vidu’ din Timisoara la sectia canto clasic, sub indrumarea profesorului Daniel Zah.

La varsta de 17 ani participa la preselectia Megastar sezonul 3, apoi participa la festivalul national de muzica usoara ‘Mamaia’2009 si 2010, la Festivalul International de muzica usoara ‘Dan Spataru’, unde i se acorda ‘Premiul special al Consiliului Judetean Ilfov’ si devine castigatorul trofeului ‘Stelele cetatii’ – Deva.

In 2011 infiinteaza alaturi de Allexinno si Starchild casa de productie muzicala, M.A.S. Production, iar astfel iau nastere cele 2 proiecte sustinute de Red Clover Media.

Adriana-Laura

Adriana-Laura – responsabilă de profilurile producătorilor, P.R., lansări de piese și remix-uri.

You may also like...

1 Response

  1. 15.07.2013

    […] Da Lera a debutat alaturi de Alex Mica cu single-ul “Mi Corazon” care a fost apreciat in mediul online acumuland peste 3 milioane de vizualizari pe contul Red […]

Lasă un răspuns