Hit Play &… Win!

Play&Win, celebrii producători care lucrează cu artişti ca INNA sau Ellie White, urcă hit cu hit, din ce în ce mai sus în cariera muzicală proprie, urmând ca anul acesta să lanseze albumul de debut ce conţine mega hituri, dar şi piese noi, adevărate surprize pentru fanii muzicii de club.

Aseară, în clubul La Blanca din Bucureşti, s-a filmat clipul pentru piesa ‘Ya BB‘. Producţia, în regia lui Tom Boxer, este povestea unei petreceri de vară, între prieteni, condimentată cu zâmbete, fete frumoase, muzică bună şi multă şampanie. Printre invitaţi s-au numărat şi câteva zeci de fani, care s-au distrat pe cinste alături de Sebi, Marci şi Radu.

După ce ‘Slow Motion’ şi ‘Only’ au ocupat primele poziţii pe radiourile din Polonia sau Bulgaria şi s-au auzit în cluburile din toată Europa şi Asia, a venit aşadar momentul ca cei trei băieţi să aducă un nou hit, ‘Ya BB’. Deja prezentă pe toate posturile de radio locale, piesa este una foarte curajoasă şi în ton cu cele mai fresh tendinţe, aducând ritmurilor de club un aer etnic, cu aromă balcanică şi versuri cântate în revers.


Play & Win – Ya BB (Official Radio Version)

Foto: Edward Aninaru

Adriana-Laura

Adriana-Laura – responsabilă de profilurile producătorilor, P.R., lansări de piese și remix-uri.

You may also like...

4 Responses

 1. eugeniu spune:

  bravo pentru play…piesa misto 🙂
  si multumesc pentru acest site pentru piese frumoase si originale,tinetio tot asa 😛

 2. amalia spune:

  melodia nu este noua. remixul este nou . dar melodia exista de ani buni 🙂

 3. amalia spune:

  melodia aceasta exista de multi ani. doar remixul este nou. ma mir ca lumea nu a observat-o pana acum. si cat apare un remix nou…toti cred ca e melodie scoasa atunci.

Lasă un răspuns