Inside Dj’s – You are My Love + Biografie

Inside Dj’s este o trupă de muzică creată de John Diamond, Ronny Pride, Allan Dy și John Vox, toți patru cu experiență profesională în domeniul muzicii. You are My love este prima piesă lansată a celor patru și vor să ajungă cu ea în toate topurile radiourilor românești și din afară.


Inside DJ’S – You are My Love

Să vă povestim câte ceva despre această trupă nouă, cu potențial imens în crearea unor melodii care să vă placă tutoror.

John Diamond este solist vocal, producător și inginer de sunet în propriul său studio, numit Diamond Records, vine din orașul București și se ocupă de muzică de aproape 9 ani, timp în care a lucrat cu numeroși artiști, în diferite genuri muzicale.

Ronny Pride este, de asemenea, producător, dar și DJ, care a învățat muzica de la profesioniștii în domeniu, iar acum a venit timpul să îşi producă propria sa muzică, așa cum ar trebui făcută, adică muzica bună!

Allan Dy, pe numele real Radu Marius Alin, vine dintr-o familie de muzicieni, tatăl său fiind un muzician faimos, pasiunea sa pentru muzică a început să se dezvolte încă de când avea 5, 6 ani. A absolvit Școala de muzică din Ploiești, cu diplomă de pianist și tenor, iar apoi a urmat Conservatorul Ciprian Porumbescu din București de unde și-a perfecționat talentul de compunere a muzicii.

Cel de-al patrulea membru al trupei este Jon Vox, el se află în industrie de mai bine de 16 ani, ca producător, compozitor, cântăreț și dj. A început să cânte de la vârsta de 4 ani, iar la 18 ani a absolvit Școala Populară de Arte, secțiunea pian și canto. 3 ani mai târziu și-a format propria trupă numită Bass Reflex. Acum are peste 10 albume lansate și a câștigat discul de platină și pe cel de aur pentru vânzări în lumea întreagă.

Rămâne să vedem ce succes vor avea pe viitor acești băieți talentați, urmează să lanseze câteva piese foarte frumoase pe viitor! Promitem să vă ținem la curent cu evoluția trupei.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

4 Responses

 1. Alex spune:

  Super piesa, nu stiu cine sunt baietii..dar imi place..Le urez mult succes!

 2. Bianca spune:

  Si mie imi place!

 3. mihai spune:

  Super piesa

 4. Ciubix spune:

  Interesanta piesa !

Lasă un răspuns