Jai Alexander & Sarah – The legend

The Legend
După „œLover’s Night” , Jai Alexander & Sarah lansează un nou single intitulat „The Legend”. Piesa păstrează stilul caracteristic folosit de cei doi artiști încă de la debut. „The Legend”are un sound dance, cu influențe folclorice românești, predominante proiectului Jai Alexander & Sarah.


Jai Alexander & Sarah – The legend (Radio Edit)

„Am păstrat și pentru acest single influențele folclorice, instrumentul folosit fiind tot caval-ul. În opinia mea sunetul de caval are ceva deosebit și de aceea l-am folosit pe două dintre single-urile proiectului. Asta nu înseamnă că vom păstra linia folclorică ci vom încerca mereu să aducem ceva nou muzicii pe care o promovăm.” spune Jai Alexander.

„€œThe Legend ” este o piesă de stare, o emoție pe care sper că am reușit să o transmitem și celor care ne ascultă muzica”, spune Sarah.

Cu „€œLover’s Night” Jai Alexander & Sarah au ajuns în nu mai puțin de 38 de țări, în playlist-urile cluburilor și topurilor radio de acolo. Recent single-ul a ajuns no.1 la radio HitFm din Croația, iar piesa este în continuă ascensiune.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

1 Response

  1. yakuza spune:

    place mult:-bd

Lasă un răspuns