Remember: Activ – Doar Cu Tine

Trupa Activ
O trupa in voga acum multi ani, care in 2004, exact acum 7 ani, erau in top-urile radiourilor cu piesa „Doar cu Tine”. Trupa Activ (adica Rudi, Oana si Avi) s-a despartit intre timp, fiecare urmandu-si drumul propriu dar hiturile lor vor trai vesnic, atat pe YouTube, cat si in urechile noastre.
Bazele trupei ACTIV au fost puse de Avi și Rudi. Cei doi și-au petrecut aproape în totalitate anii de liceu împreună. S-au împrietenit la pupitrul de DJ, unde puneau muzică în pauză. De atunci au colaborat la toate proiectele care i-au implicat, pe unul sau pe altul.


Activ – Doar Cu Tine (Videoclip)

În anul 2004 a fost lansat albumul Motive, un album recompensat cu Discul de Aur pentru vânzări de peste 35.000 de unități. Cele două single-uri de pe acest album, „Doar cu tine” și „Visez” au ocupat locul întâi în topurile de specialitate multe săptămâni la rând, devansând hit-uri internaționale. „Doar cu tine” și „Visez” au fost difuzate în heavy-rotation, luni la rând de radiouri iar videoclipurile au suprins prin veselie și nonconformism. Motive a reprezentat un moment de cotitura în viața trupei ACTIV, stilul lor evoluând dar păstrându-și nota optimistă și culoarea specifică tinereții.
Pe site-ul trupei Activ puteti gasi la download mai multe dintre videoclipurile lor si poze, iar pe pagina casei lor de discuri (Roton) puteti gasi mai multe detalii despre trupa.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns