JayBi feat. Da Fleiva – Com Você

com voce
JayBi şi DA FLEIVA, fiind la prima colaborare au lansat cu cateva zile in urma ceea mai noua piesa in aceasta formula, fiind intitulata “Com Você”, in traducere din limba portugheza „Alaturi de tine”. Imbinand influentele latino si pop-dance, piesa are toate sansele sa fie un hit atat in cluburile de pe litoral cat si in cele de pe tot cuprinsul Romaniei, si, de ce nu, chiar si peste granite. Da Fleiva are deja experienta de a se afla in topurile radiourilor din afara alaturi de colega lui de trupa „Bijue”.
Piesa “Com Voce” a fost compusă de JayBi şi DA FLEIVA in studioul de productie muzicala “Jhaps”, tot de ei ocupandu-se firma de management artistic “Jhaps” din care mai fac parte si artisti ca: DJ Big Ice, DeepSystem, Dj Robert Georgescu & Lara, Bijue, JayOH.JayBi feat. DA FLEIVA – Com Você (Radio Edit)

JayBi, cunoscut anterior sub numele de JAY KIRITA si-a schimbat numele deoarece precedentul era greu de pronuntat in limba engleza sau in alte limbi de circulatie internationala. El are o experienta de peste 6 ani, dintre care 3 de rezidentiat in mai multe cluburi renumite din Bucuresti si din tara. Urmatorii doi ani din cariera si i-a petrecut ca dj invitat in diferite cluburi din tara si evenimente importante.

Da Fleiva nu este la prima lui colaborare de acest gen, drept dovada piesa facuta impreuna cu Dj Robert Georgescu & Lara intitulata „I feel”, piesa ce a fost preluata in continuare de casa de discuri „Cat Music”. Si de asta data artistii sunt in tatonari cu mai multe case de discuri din afara, Da Fleiva avand deja mai multe piese licentiate in Rusia, Ucraina, Polonia, Armenia, Azerbaijan, Belarus, Georgia, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Moldova, Tajikistan, Turkmenistan, Uzbekistan.

Este de mentionat faptul ca Da Fleiva este cunoscut si ca producator, facand dealungul timpului piese pentru Sonny Flame, Jimmy Dub, DeepSystem si multi altii.

Piesa “Com Você” a fost ascultata deja de cateva mii de oameni in cateva zile pe YouTube, fapt pentru care nu poate decat sa ii bucure pe artisti.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

1 Response

  1. Alex spune:

    Da de piesa Andrea Rizo – Tu Amor nik nik ?:))

Lasă un răspuns