Alessia a castigat New Entry Top Hit

Alessia si trupa
Alessia a debutat cu succes, primul ei single, “Boro Na Sou Po”, fiind si primul hit. Acest fapt a fost demonstrat inca o data, vineri seara, la Romanian Top Hits, unde artista a castigat premiul “New Entry Top Hit”. Ea a concurat cu alti doi artisti Red Clover: Sonny Flame – “Jump up” feat. DJ Dark, Jimmy Dub – Monday, si cu Elli White – “Nu te mai caut” si Stereosonic – “We rollin”.


Alessia – Boro na sou po [OFFICIAL MUSIC VIDEO]

“Multumesc casei de discuri Red Clover, care m-a sustinut foarte mult, lui Cristi Ochiu si nu in ultimul rand voua”, a spus Alessia foarte emotionata cand a urcat pe scena pentru a-si ridica trofeul.
Alessia a pregatit pentru spectatorii adunati in Piata Tricolorului din Bacau, un show special la care a lucrat timp de o luna. Insotita de cele patru dansatoare, Alessia si-a facut intrarea in scena pe ritmurile melodiei “Dancing, Dancing”, apoi a cantat piesa castigatore, “Boro Na Sou Po”, care a avut o coregafie ce includea folosirea pistoalelor cu apa.
Alessia a interpretat si noua piesa, “Loca, Loca”, compusa de Dony & The Kid, publicul fiind incantat de ceea ce auzea si cantand impreuna cu ea pe tot parcursul recitalului. Recital ce a fost incheiat de hit-ul actual al artistei, “Find me (ale, ale)”.
Pe parcursul show-ului Alessia a purtat trei tinute create de stilista Andra Turcanu, cu ocazia acestui eveniment. “Am ales sa colaborez cu Andra pentru ca tinutele realizate de ea sunt exact pe stilul meu si se potrivesc foarte bine cu povestea pe care am vrut sa o pun in scena. Pentru fiecare piesa am gandit un anumit concept, iar tinutele Andrei s-au potrivit perfect cu ce am vrut eu sa transmit”.


Alessia Romanian Top Hits Bacau 2011

Dupa show-ul de la Bacau Alessia a plecat la Onesti, unde mai avea de sustinut un recital. Astfel ea a sarbatori premiul primit asa cum ii place, alaturi de fani. Special pentru cei care ii asculta muzica, Alessia se pregateste sa lanseze un nou single. Pentru a fi la curent cu noutatile din viata artistica si personala, urmariti pagina ei de facebook, Alessia Official – http://www.facebook.com/AlessiaOfficial.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns